Pisanje je kao i svaka druga veština koja može da se savlada, ali je potrebno vreme!

Da biste skratili to vreme i preskočili sve godine učenja, kroz koje sam ja prošla, kreirala sam tri paketa za vas.

1. Razbudi se i piši: email kurs kreativnog pisanja

Fokus nam je samo na pisanju. Imaćete puno vežbi i zadataka, ali i tema za pisanje! Razvijamo kreativno pisanje kroz šest nedelja i pratimo zajedno vaš napredak od prve do poslednje nedelje.

Najveći broj polaznika je odabrao upravo ovaj kurs, jer se najbolje i najbrže vidi napredak. Više pogledajte OVDE

2. Mesec pisanja sa Anom

Šta dobijate od meseca pisanja?

  • Jasnu strukturu i vodič za pisanje: Program vam pruža veoma čvrst i jasan vodič za pisanje, korak po korak prolazite kroz proces kreiranja knjige, od nacrta do završetka. Dobijate gotov nacrt svog romana!
  • Praktične vežbe: Kroz seriju praktičnih vežbi, učite tehnike pisanja odmah, i na taj način razvijate veštine kroz rad kod kuće.
  • Analiza ključnih književnih elementa: Fokus na analizi likova, konflikta, zapleta i drugih ključnih elemenata pripovedanja omogućava vam dublje razumevanje književnosti.
  • Rad na stvarnom projektu: Imaćete priliku da radite na svom stvarnom projektu, primenjujući tehnike koje učite tokom kursa na svojoj originalnoj ideji.

Dva puta godišnje radimo grupna okupljanja, i to u aprilu i oktobru, ali za najbolje rezultate program se radi 1:1. Više o programu pogledajte na: Mesec pisanja sa Anom

3.Mentorski program za pisce

Pet meseci individulanog rada dolazite do prve verzije svoje knjige!

Verujte mi ne postoji bolji osećaj nego kada tačku stavite na kraj svoje knjige. Nemerljivo! Ako imate ideju, nemojte biti jedan od onih koji su odustali. Zapamtite, pisac se postaje pisanjem!

Mnogo ćete pisati, maštati, možda čak i šetati kroz šumu, ako zatreba, raditi zadatke i vežbe, pa opet pisati i samo pisati.

Ako vas zanima više o samom mentorskom programu možete mi pisati na ili pogledajte više na linku: https://www.blogana.rs/mentorski-program/

NAPOMENA: Mentorski program je tako koncipiran da je vaša odluka da li ćete pohađati svaki mesec, samo prvi ili poslednji mesec!

Prvi mesec je mesec u kom radimo na nacrtu, pričamo i važnosti likova, otkrivamo tajne konflikta i zapleta u priči i kako je nabolje početi priču!! Nakon prvog meseca možete samostalno krenuti sa pisanjem.

Poslednji mesec radimo na marketingu, prodaji. kako komunicirati sa izdavačima, kako se predstaviti i kako srediti rukopis.  Radimo na promociji, koliko je važan dizajner, lektura itd.

4.Biznis paket – ZaBloguj do posla

Biznis paket za sve koji su na početku i žele da pokrenu svoj sajt, ali ne znate šta i kako dalje. Onda radimo zajedno! Više od 8 godina rada kao content and copywriter omogućilo mi je nova znanja i veštine neophodna za izgradnju biznisa.

Blog/sajt strategija je za vas -jer ćemo napraviti plan za naredni period i u zavisnosti od niše kojom se bavite dobićete detaljan plan tema o kojima treba da pišete, a da na najbolji način predstavite svoj rad ili usluge.

Top teme koje prodaju. Kako da se predstavite na najbolji način i drugima ponudite svoje znanje, usluge ili prozvod.

Nakon samo jednog meseca bićete samostalni za dalji rad. Svaki biznis zahteva pričanje priče! Koja je vaša?

I uvek možemo zakazati konsultacije, ako imate neke nedoumice u vezi sa pisanje, kreativnim radom i stvaralaštvom. Za detalje pišite mi u formi : blogana.rs@gmail.com